Over Wescap


Wescap BV is een technische handelsonderneming. Voor de productie en of reparatie van elektromotoren en transformatoren leveren wij wikkelmateriaal, onderdelen, machines en gereedschappen.
Sinds 1971 zijn wij voorraadhoudend leverancier en agent. Wij hebben dus jarenlange ervaring en kennis van het vak. Hierdoor hebben wij een uitgebreid netwerk van leveranciers in binnen- en buitenland opgebouwd. Stuk voor stuk technische specialisten, die indien gewenst, u als klant rechtstreeks kunnen adviseren.

Wij zijn gespecialiseerd in:

 Wikkeltechniek
 Wikkelmateriaal
 Onderdelen voor elektromotoren
  Ingieten & lijmen
 Temperatuurbeveiligingen & sensoren
 Meetapparatuur zoals hoogspanningtesters
 Het bewerken van thermohardende kunststoffen

Via onze website kunt u uw bestellingen doen. Heel eenvoudig en op het moment dat het u uitkomt. Uiteraard kunt u ook e-mailen naar sales@wescap.nl of faxen naar 0529 46 31 76 om uw bestelling door te geven.

 
 

Hoe onderscheiden wij ons

 

Kwaliteit staat bij ons voorop. Wij werken alleen samen met de beste leveranciers, die door ons zorgvuldig geselecteerd zijn. Veelal marktleiders die continu innoveren.

De samenwerking met een groot aantal leveranciers in Europa, stelt ons in staat een breed assortiment aan te bieden. Daar heeft u profijt van bij de productie of reparatie van uw transformator of elektromotor.

Uiteraard krijgt u bij ons persoonlijke service. Afspraak is afspraak. Bij ons kunt u rekenen op snelheid, accuratesse en een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.